İlan No
2486Tip No
EPM-04Ürün Modeli
MultimeterMultimeter
1) Faz akımları (IL), Nötr akım (IN), Faz-Faz ve Faz-Nötr gerilimler ölçülebilir.
2) Canlı fazların varlığı, cihazdaki L1-L2-L3 LED'leriyle gözlemlenebilir.
3 dakika. ve maks. ölçülen akımlar ve gerilimler için değerler izlenebilir sadece bir düğme ile.
4) Maks. ölçülen akım için talep değerleri izlenebilir, talep zaman menüde tanımlanabilir.
5) Pin menüsünden 4 haneli bir şifre tanımlanabilir. ayarların yetkisiz kişi tarafından değiştirilmesi.
6) Akım trafosu oranı programlanabilir. (1 .... 2000) Akım trafosu oranı dönüş sayısı cinsinden programlanabilir 1 ..... 20 arasında (CT-25 uyarlanmış cihazlar için). Gerilim trafosu oranı programlanabilir. (0.1 .... 4000)
7) Gerilimleri izlemek için kullanıcı tanımlı bir ölçüm aralığı kullanılır ve akımlar; ve Out1 & Out2 çıkışları kullanıcıyı uyarmak için kullanılır ve ölçüm sınırlarını aşması durumunda cihazın bağlantısının kesilmesi Aralık.
8) Cihazın motorların akım değerlerini ölçmek için kullanılması durumunda, Başlatma gecikmesi (AUto rSt) fonksiyonu ekipmanı önlemek için kullanılabilir demurrage akımı nedeniyle yanlış açma karşı.
9) Bir arıza meydana geldiğinde, arıza durumları olsa bile konumunu kaydeden cihaz (Mandallı) çıkarıldı.
7., 8. ve 9. konular EPM-04C / 04CS için geçerlidir.
Tüm testleri yapılmıştır.
Satışlarımız faturalı ve garantilidir.
Yerinde tamir ve teknik servis hizmeti vermekteyiz.
Ürün Özellikleri | |
Durum | İkinci El |
Model | EPM-04 |
Üretici | Entes |
Menşei | Türkiye |
İçerik | 1 Parça |
Agırlık | |
Gümrük tarife numarası |